Mijn Drive

We leven in een tijd waar veel waarde wordt gehecht aan meetbaarheid, cognitie, snelheid, presteren en waar de individualisatie hoogtij viert. Waarbij ik soms zie dat het ‘labelen’ en methodisch werken, of ideeën als goed of fout belangrijker zijn dan werkelijk kijken naar de mens erachter. Ik wil met Zuiver Verbonden een plek bieden waar je helemaal mag ZIJN, met alles wat bij je hoort. Geen oordelen, geen ‘labels’, geen druk, maar een open hart en ruimte voor alles wat bij jou hoort. Je kwaliteiten, je uitdagingen maar ook je schaduwkanten, voor alles is ruimte. In veel moeilijkheden die je in jezelf tegenkomt ligt vaak wijsheid en een kracht verscholen. Ondanks dat we diep kijken en helen, ook in de ‘verdekte hoeken’, is het mijn passie daarmee jouw kracht en kwaliteiten aan te spreken en te versterken.

Over Vivian

Al van kinds af aan werd ik omschreven als zeer gevoelig. Daarbij voelde ik me sterk betrokken bij de natuur en mensen die problemen hadden. Al zolang ik mij kan herinneren rees er in mij de vraag: ‘Wat klopt hier niet?’ En al jong rees de wens vanuit mijn hoofd naar mijn hart te ‘zakken’. Wezenlijk vanuit liefde en puurheid te leven en mij met zowel mijzelf als anderen te verbinden.

Wezenlijke heling gaat niet over denken in diagnoses of methodieken

Na jarenlang als casemanager in de verslavingszorg en later als systeembehandelaar in de jeugdzorg te hebben gewerkt en diverse opleidingen te hebben genoten ervaarde ik dat kennis en methodieken mooie tools kunnen bieden, maar wezenlijke heling niet gaat over denken in diagnoses of methodieken. Wezenlijk me verbinden en openstellen voor de ander, in het vertrouwen dat iedereen eigen wijsheid en kracht in zich heeft. Dit ongeacht de blokkades die iemand kan ervaren. Dat is waar ik vanuit mijn diepste zijn in geloof.

Angst, schuldgevoelens, gevoeligheid, stress, pleasen, fertiliteitsproblematiek, postnatale stress en buiten mijn natuurlijke ritme leven zijn thema’s die ik in mijn leven en persoonlijke zoektocht tegen ben gekomen (en soms nog kom). Ik was al op reis, maar toen mijn zoon net geboren werd, werd de motivatie deze te onderzoeken en te doorbreken verder versterkt. Ik wilde mijn hart nog verder openen en belemmerende patronen en blokkades verder helen. Middels diverse vormen heb ik de afgelopen 18 jaar zowel op persoonlijk als op professioneel vlak mijzelf verder ontwikkeld. Deze weg was niet altijd makkelijk, maar brengt mij veel. Ik ben niet langer op zoek naar perfectie, maar naar echtheid. Ook wanneer deze soms rauw is. Vanuit daar kan ik genieten van de fijne dingen in het leven, maar kan ik ook de uitdagendere kanten aan. Het brengt een diepere verbinding met mijzelf, maar ook met mijn kinderen. Partner, dierbaren en omgeving.

Hold to the light that is born of the dark

Wat anderen over mij zeggen

Esther

Tijdens de behandeling realiseerde ik mij dat helen een proces is, tijd nodig heeft en ik bij mijzelf de oplossing moest zoeken.

Door allerlei gebeurtenissen in de privé sfeer gecombineerd met een drukke baan heb ik nooit de tijd genomen eens serieus stil te staan bij mijn eigen functioneren en kwam Zuiver Verbonden op mijn pad.

Vivian is een fijne gesprekspartner en weet heel goed door te vragen wat mij hielp over oorzaken en oplossingen na te denken. Daarnaast hielpen de massages gebeurtenissen te verwerken en kwam ik tot nieuwe inzichten.

Ik ben op de goede weg. De behandeling heeft mij geleerd dat ik ertoe doe. Ik reflecteer regelmatig waardoor ik zo nodig mijn gedrag aanpas en ontspanning zoek. Ik voel mij steeds energieker, meer ontspannen en in balans.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld